kramar på burk

Jullovet går snabbare än vad man tror..! Har varit hemma i en vecka och har nu cirka en vecka kvar här i lilla Gamleby!
Passar på att mysa med mina här hemma medans jag kan, samlar på mig ett litet lager mys jag kan ta fram nån tråkig grå dag i Hemse när man behöver lite av den varan :)

JonnaEllenLovisaMellblom, JohannaSofiaSvensson 

Julafton

Här har ni min julafton i ett gäng oredigerade bilder, har absolut ingen lust eller ork att redigera dessa bilder- kanske nästa år ;)
 

Erik och Nova "hänger" ihop

Wii spelande innan käket med Martin, Anton och Love

Fniss, skrik, spring och förväntan när tomten kommer!

Sommarstugan i pepparkaksform :)



Tomtekramen med Smilla


Förväntansfulla tjejer! (Nova, Smilla och Ellen)


Tomten eller pappa? hur va det nu..?

Krister, Jens och Maria

jullov

Packa i, packa ut- packa om, packa i, packa ut-packa om..
Det där med att packa har aldrig varit min grej, tycker alltid att jag är så väldans noga med att välja ut "rätt" kläder och prioritera bort det jag faktiskt inte behöver ha med mig. Men hur jag än gör slutar det alltid likadant, packa i, packa ut- packa om tills det blir panik och jag får trycka ner allt för att hinna med buss/färja. Får ta och lära mig det där med att packa nångång i framtiden! :)

Hur som helst ska det bli tokmysigt att komma hem o julmysa massor med min familj o min släkt! Förstår bara inte hur det redan kunnat gått en hel termin...? Snart är det Maj, snön är borta och känner redan nu hur pulsen springer iväg när jag tänker på att jag måste hitta på nått att göra i höst! Ny utbildning? Jobba? Huu!

Nej, nu tar jag jullov från allt sånt tänk, ska åka hem o bara va med min familj, fota massor o helt enkelt bara göra det jag känner för! :)


minusgrader






"Tror du har lite mjöl på näsan.."

För ungefär en vecka sen kom ett paket från min lilla mormor i Gamleby!
Hon har alltså stått och bakat pepparkaksdeg till mig och skickat över till Gotland, underbart va?!

Så tog mina två kompanjoner Lina och Gustaf och bakade pepparkakor.
Tack mormor för degen, kakorna blev goda- men degen va såklart godare...Precis som det ska va ;)


Här får ni en hoper halvtaskiga och suddiga bilder att glutta på såhär en söndagskväll :)
Måste också förklara mig på bilden där det står "Rör du, dör du!!! Johanna 20", det är så att pepparkaksdegen ju ska ligga i kylskåp och för att slippa små tjuvar som käkar av degen skrev vi ett litet hot och hoppades på att ingen tjuvåt och "20" är mitt rumsnummer- hotet funkade :)







Utställningskaos och stekt padda

Just nu råder ett mindre kaos hos oss här på foto! Utställning på söndag och upphängning av bilder på lördag- alla 24 fotografer, elever, studenter eller vad man nu vill kalla oss ska få ut cirka 2o bilder var.. två skrivare och en massa viljor och bilder- säger ju sig självt, kaos och långa utskriftskö listor.
Jag borde också va mitt i det kaoset, vilket jag delvis är. När jag inte ligger här som en stekt padda och febersvettas det vill säga..Dålig tajming hade den där febern! Hoppas på att dom flesta fått ut sina bilder ikväll så jag kan sätta mig i en lugn datasal och bara skriva ut på löpande band, vore lite lagom skönt det :)

Hur eller hur, om ni nu befinner er/kommer att befinna er på Gotland i helgen så vet ni vad som gäller! Stånga, Malmgard 11.00-16.00 är det vernissage! Bjuds på nått slags fika om det nu kan locka nån extra liten filur! ;)
Tror det blir bra så småningom den där utställningen! Alla ska bara bli friska/trycka i sig alvedon så blir allt bra igen!

Kom också på att det idag är 15 dagar tills jag åker hemmåt och firar jul! I år är det min pappas sida av släkten som vi ska fira med (den aningen större delen av min släkt), galet mysigt- längtar..! :)



Stjärnorna klistra och limma.. eller knastra och simma?

Nu är det December på riktigt här i Hemse! Behövde bara nämna "1a december" så kom snön !
Igår va det grönt och regnigt och idag är det vitt och kallt.









RSS 2.0